Mediefolk:

Ingrid Indseth (t.v.), Lars Hægeland og Hannah Kolås er nyansatte i Oppdatert.

NRKs Oppdatert ansetter Ingrid Indseth, Hannah Kolås og Lars Hægeland

Indseth blir redaksjonsleder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NRK har ansatt tre i redaksjonen for podkasten Oppdatert. Det melder statskanalen selv i en pressemelding tirsdag.

Ingrid Indseth (41) kapret den nyopprettede stillingen som redaksjonsleder.

Hun kommer fra rollen som produktsjef for Dagens Næringsliv. Hun er utdannet journalist og har blant annet jobbet i NRK og VG, og var i flere år nyhetsredaktør i E24.

– Det å hjelpe lyttere i jungelen av informasjon og sette ting i sammenheng slik Oppdatert gjør, har sjeldent vært viktigere. Det blir satt på spissen av propagandakrigen verden står midt i nå, sier Indseth i pressemeldingen.

I tillegg til redaksjonslederen er to nye produsenter ansatt i Oppdatert: Hannah Kolås (29) og Lars Hægeland (26).

Kolås jobber i dag i P4, der hun er produsent for P4s Radiofrokost. Tidligere har hun vært nyhetsjournalist i samme kanal, i tillegg til å ha jobbet i NRK Sørlandet og Radio Norge.

Hun er journalistutdannet ved Mediehøgskolen Gimlekollen, og har tidligere engasjert seg aktivt for nynorsken gjennom roller i Nynorsk Pressekontor og Norsk Målungdom.

Hægeland startet karrieren i NRK og har blant annet jobbet i NRK Nyheters innenriksavdeling. I dag er han tilknyttet VG, ved siden av innspurten på bachelorstudier i statsvitenskap. Fra før har han bachelor i journalistikk fra Volda.

«Av hele 74 søkere har vi landet på to talentfulle journalister som vi er sikre på at vil komplimentere redaksjonen. Begge har lyderfaring og god teft for hva som er en bra historie», skriver NRK i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS