KK gjør et Werp

Gjyri Helén Werp (43) er ansatt som ny sjefredaktør i KK.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Werp kommer fra stillingen som sjefredaktør i magasinet Kamille. Hun har også vært sjefredaktør og ansvarlig utgiver for interiørmagasinet ELLE Interiør og for mote- og livsstilsmagasinet Red.

– Vi er svært tilfreds med å ha fått en så erfaren og dyktig redaktør som Gjyri Helén Werp til å overta som sjefredaktør for KK. Med sin yrkesmessige bakgrunn og utdannelse, er vi sikre på at hun har noe å tilføre KK på alle de redaksjonelle fagområdene, sier direktør Tore Sannum i Aller-gruppen.

Jubel i klubben

Journalistklubben i KK er veldig fornøyd med ansettelsen av Werp.

– Det er nærmest begeistret stemning i redaksjonen. Vi er imponert over ledelsens evne til å handle raskt og effektivt. Vi føler oss veldig heldige og ser fram til å få en sjef som har lang erfaring med å lage blader/magasiner. I tillegg blir det en lettelse for oss å få en sjefredaktør som er kjent for sin evne til å lytte, samarbeide og skape et godt arbeidsmiljø, sier klubbleder Cecilie Klem.

Forsvare posisjonen

Werp skal nå opp på barrikadene for å forsvare KKs posisjon i markedet.

– Dette blir en stor og spennende oppgave som jeg ser fram til å ta fatt på. KK har en lang tradisjon og solid posisjon blant norske kvinner. Utfordringen blir å forsvare KKs posisjon som Norges ledende kvinneblad, samt å videreutvikle bladets profil, innhold og uttrykk sammen med den dyktige og erfarne staben, sier Gjyri Helén Werp.

Powered by Labrador CMS