Schibsted-sjef Siv Juvik Tveitnes og Amedia-sjef Anders Opdahl er blant medielederne som skal i sving når Nordiske Mediedager drar til København.

Norske medietopper skal på scenen sammen – i Danmark

Nordiske Mediedager utvider til København.

Publisert Sist oppdatert

En rekke norske medietopper og pressefolk deltar når Nordiske Mediedager utvider utenfor bergenske bygrenser og norske landegrenser, og setter opp gratis ettermiddagskonferanse i København.

22. oktober skal blant andre Schibsted Media-konsernsjef Siv Juvik Tveitnes og Amedia-konsernsjef Anders Opdahl på podiet i Politikens hus, og fortelle om henholdsvis nye Schibsted og nyvinning i norske lokalaviser, opplyser konferansen på nettsidene sine.

Også kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen tar turen over Skagerrak, for å fortelle om hvorfor samarbeid er viktig for NRK. 

NMD-sjef Guri Heftye forteller at det er første gang de gjør lignende framstøt, ut over å holde gjestesesjon på danske Fagfestival i Odense i fjor.

– Vi heter Nordiske Mediedager, og har det strategisk forankret at navnet skal forplikte. Vi ønsker både å knytte norske og danske mediemiljøer tettere sammen, og at flere danske medier skal bli oppmerksomme på hva Nordiske Mediedager i Bergen i mai er, sier festivalsjefen.

I tillegg til konserntopper skal frontansvarlig Johannes Gorset i VG skal fortelle om KI-arbeid, mens Fædrelandsvennens Mari Horve Reite og Erik Heimdal skal presentere hvordan avisa «vant de unge og ble Årets avis».

Nordiske Mediedager, Danske Medier, JFM og JP/Politikens Hus samarbeider om arrangementet.

Powered by Labrador CMS