NRKS Åsa Vartdal leder sending fra Geiranger.

Prinsesse-bryllup

NRK sender ti medarbeidere: Dagsrevyen-profil leder bryllupssending

Rigger seg for direktesending fra Geiranger.

Publisert Sist oppdatert

NRK er på plass med ti bedarbeidere i Ålesund og i bryllupsbygda Geiranger når prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gifter seg lørdag, opplyser NRK på spørsmål fra Journalisten.

– Vi dekker prinsessebryllupet fra vårt studio for løpende nyheter til alle plattformer her på Marienlyst både torsdag, fredag og lørdag, skriver programdirektør Kathrine Hammerstad i NRK Nyheter i en e-post.

– Sammen med distriktskontoret i Møre og Romsdal er vi til stede med ti medarbeidere i Ålesund og Geiranger som skal ta pulsen på by, bygd og bryllup denne helgen. Dette vil vi ta inn i våre faste sendinger som Dagsrevyen, Nyhetsmorgen og selvsagt i den løpende nyhetsstrømmen som går fra tidlig morgen til sen kveld hver dag på alle flater, skriver Hammerstad.

Lørdag blir det direktesending fra klokka 11.30, med Dagsrevyens Åsa Vartdal som programleder:

– Vi skal være der når brudeparet kommer ut og hilser på lokalbefolkningen og når de møter pressen. Det blir også bli dekning i kveldsflatene våre, skriver programdirektøren, og legger til at de også dekker på nett.

TV 2 forsøker seg for første gang på minutt-for-minutt-sending som skal rulle og gå i rundt ti timer, opplyste de denne uka.

Powered by Labrador CMS