Sprengt på Skup

Må dele opp middagen i Tønsberg. Sjekk hvem som drar her.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Aldri før har det vært så mange betalende deltakere som under årets gravekonferanse i Tønsberg. Ifølge daglig leder Jens Egil Heftøy står det nå 645 mennesker på lista.

– Tallet er helt fantastisk. Med et lite forbehold er det nok det høyeste ordinære deltakere, sier Heftøy.

Sjekk hvem som skal til Tønsberg her.

I 2007 var det flere til stede i Tønsberg, men ifølge Heftøy ikke så mange betalende som nå. Det err knapt plass til de som skal dit.

To og to

For å få plass til alle i vestfoldbyen, har mange måtte dele rom. Og enkelte av dem som har vært seine med å bestille plass under middagen, må belage seg på at det ikke er plass til dem i hovedsalen.

– Middagen spises i to saler. Mellom 30 og 50 deltakere vil få middagen servert i en av sidesalene.

Nye lokaler

Den massive pågangen åpner igjen diskusjonen om Skup skal fortsette å bruke hotellet i Tønsberg som arena for den årlige konferansen.

Heftøy sier at de uansett ser på andre mulige løsninger, men slår samtidig fast at det ikke er så veldig mange andre mulige steder å arrangere Skup på.

– Om det er ekstraordinært i år, eller hva som gjør at det plutselig er så mange, er jeg ikke sikker på. Det er i hvert fall langt flere enn vi hadde turt å drømme om.

Han legger til at en ting er begrensningen på stedet, men i tillegg kommer også logistikken med å få folk til og fra.

Overskudd

Heftøy er også usikker på om Skup på sikt skal ha så mange flere deltakere. Han tror at Skup ikke skal bli så fryktelig mye større før de har problemer.

Som følge av nøkterne budsjetter ligger årets konferanse an til overskudd.

– Det er flere deltakere enn budsjettert, og det er bekvemt økonomisk. Det blir noe merkostnader fordi vi har flere utenlandske gjester og har kjøpt dyre flybilletter, men vi klarer nok ikke å bruke opp alt.

 

Powered by Labrador CMS