Svein Tore Bergestuen, her med statsminister Erna Solberg som gjest på kveldsshowet på Skup. Arkivfoto Journalisten
Svein Tore Bergestuen, her med statsminister Erna Solberg som gjest på kveldsshowet på Skup. Arkivfoto Journalisten

Bergestuen «gjør comeback» i TV 2

22 år etter at han begynte som reporter i TV 2, er Svein Tore Bergestuen tilbake. Denne gangen bidrar han når kanalen omstiller seg.

Publisert Sist oppdatert

Bergestuen er hyret inn i forbindelse med prosjektet «TV 2 i 2020», skriver Dagens Næringsliv. Kanalen skal omorganiseres og spare 350 millioner kroner.

– TV 2 har engasjert meg i arbeidet med å sikre en helhetlig tilnærming til kommunikasjon når de nå gjør et organisatorisk skille mellom programkommunikasjon og selskapskommunikasjon, i tråd med 2020-strategien, bekrefter Bergestuen.

Siden forrige gang han var i TV 2, har han blant annet vært rådgiver i konsulentselskapet Varde Hartmark og politisk rådgiver for Hadia Tajik (Ap) før han startet eget i fjor høst. Han har også vært kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery –TV 2s konkurrenter – og tatt oppdrag for Discovery, men ikke siden i fjor høst.

Organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 sier Bergestuen har jobbet litt for selskapet siden slutten av februar og bekrefter at han nå har et konkret oppdrag knyttet til 2020-prosjektet.