Mediefolk:

Kjersti Skar Staarvik har tidligere jobbet i Aller Media og TV 2.
Kjersti Skar Staarvik har tidligere jobbet i Aller Media og TV 2.

Kjersti Skar Staarvik blir redaktør i Ren Mat

- Renmat.no skal være førstevalget for alle som ønsker inspirasjon om økologisk mat og grønn livsstil.

Hun forlater jobben som kommunikasjonsleder og redaktør for den nasjonale kompetansetjeneste for samtidig rusmisbruk og psykisk lidelse (ROP-tjenesten).

− Med sitt rendyrkede fokus på sunn, «hel» mat og grønn livsstil står REN MAT i en særstilling blant mat-, miljø- og helsepublikasjoner i Norge. Nå gleder jeg meg til å utvikle REN MAT videre. Blant annet håper jeg å bidra til at også Renmat.no skal være førstevalget for alle som ønsker inspirasjon om økologisk mat og grønn livsstil, og som samtidig er villig til å scrolle litt ekstra for de gode historiene og de kunnskapsrike stemmene, sier Staarvik i en pressemelding.

Hun er utdannet som journalist fra Høgskolen i Oslo og har en mastergrad i journalistikk fra Universitetet i Oslo. Staarvik har jobbet som journalist og webredaktør i flere publikasjoner og nettsteder innenfor livsstil og helse, blant annet i Aller Media og TV 2.

har jobbet som journalist og webredaktør i en rekke ulike publikasjoner og nettsteder innenfor livsstil og helse, blant annet i Aller Media og TV 2.

Papirmagasinet kommer ut fire ganger i året, én for hver sesong.

Staarvik tiltrer 1. august.

Ren Mat eies av Økologisk Norge, som er en ideell organisasjon forb ønder, bedrifter og vanlige forbrukere med interesse for økologisk mat og produkter, økologisk landbruk, miljø og helse.