Illustrasjonsfoto: Flickr.com/Creative Commons/Moyan Brenn

Fest for journalist=vikarer også i år

Gjentar tiltaket fra i fjor da 250 møtte opp i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– 6. august i år avholdes det en skikkelig fest for alle sommervikarer, vikarer, frilansere og tilkallingsvikarer som har lyst til å komme, lokker primus motor Sverre Norberg-Schulz Hagen.

Han er tilkallingsvikar som frontsjef i VG til vanlig, i tillegg til å ha en spalte i MinMote. I sommer er han sommervikar som frontsjef.

Sverre Norberg-Schulz Hagen.

Hagen opplyser at festen bygger på tradisjonen fra i fjor, da 250 stykker møtte opp på Ingensteds i Oslo til prisutdeling, god musikk og god stemning.

– Dette blir sommerens store høydepunkt for alle journalister uten fast jobb! Mange er da ferdige med sin første sommer som vikar, andre er for veteraner å regne. Uansett: Dette er muligheten til å feste med tidligere klassekamerater, gamle og nye kolleger, sier Hagen.

Årets lokale er ennå ikke bestemt, men arrangørene er i kontakt med flere festlokaler sentralt i Oslo.

– Vi håper å nå ut til så mange redaksjoner som mulig. Om du ikke er invitert til festen, ta kontakt med meg på svehagen@vg.no, eller legg meg til på Facebook slik at du kan inviteres. Videre håper vi alle tar ansvar for å invitere sine egne vikarkolleger, lyder oppfordringen fra Hagen.

Powered by Labrador CMS