«Marius Borg Høiby, sønn av kronprinsesse Mette Marit, skal ha hatt kriminelle venner i årevis», skriver Bild under et bilde av Høiby og Danby Choi.

Tyske Bild om Høibys «kriminelle» venner – bak sladden er Danby Choi

– Jeg forventer ikke én beklagelse, men to, sier Subjekt-redaktør Danby Choi. 

Publisert Sist oppdatert

Nyheten om at Marius Borg Høiby  i begynnelsen av august ble siktet for vold mot en kvinne i 20-årene, har vekket interesse flere steder i verden. Blant annet i Tyskland. Europas største avis, Bild, har nylig trykket en sak om Høibys «kriminelle» venner

I artikkelen vises et bilde der Høiby poserer sammen med mann med sladdet ansikt. Bak sladden er Subjekt-redaktør Danby Choi

Innholdet i artikkelen med tittelen «224 pakker kokain - Marius' kriminelle venner», er i all hovedsak bygget på en gravesak fra Dagbladet, mens bildene stort sett er tatt fra sosiale medier. Blant annet er hovedbildet i saken et bilde Danby Choi selv publiserte i fjor sommer på sin Instagram-profil. 

– Europas største avis har stjålet bildet mitt, for så benytte det til å antyde at jeg er kriminell. Jeg forventer ikke én beklagelse, men to, sier Choi til Journalisten. 

I bildeteksten, der Choi er avbildet bak sladden, heter det også at det ikke bare er influensere og modeller som er i Høibys indre krets. 

«Marius Borg Høiby, sønn av kronprinsesse Mette Marit, skal ha hatt kriminelle venner i årevis», skriver Bild. 



Powered by Labrador CMS