Kjersti Løken Stavrum. Foto: Birgit Dannenberg
Kjersti Løken Stavrum. Foto: Birgit Dannenberg

Sjefens kone blant landets mest sexy

Da Nettavisen skulle kåre landets mest sexy kvinner, havnet sjefens kone høyt oppe.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Hver vår kårer Nettavisens Side2-redaksjon landets vakreste mennesker, én liste med kvinner og én med menn. Ganske vanlig stoff i blader og på nettet, men som regel uten direkte forbindelser mellom utgiver og blikkfang.

– Veldig morsomt

I forrige uke kåret juryen NRKs Anne Rimmen til den mest sexy kvinnen i landet. Det er trolig ikke mer kontroversielt enn andre og liknende kåringer. Men i motsetning til det som er vanlig, forteller ikke Side2 hvem juryen er. En utelatelse som virker ørlite pikant når blikket glir nedover lista til det ene navnet som utløste tips til Journalistens redaksjon.

På 16. plass, foran Kathrine Sørland, Marit Larsen, Marte Stokstad og Mira Craig (bare for å nevne noen) rangerer juryen Aftenposten-redaktør Kjersti Løken Stavrum. Samme redaktør er gift med Gunnar Stavrum, øverstkommanderende i Nettavisen og ansvarlig for alt innholdet.

– Jeg synes det var veldig festlig, jeg vet ikke hvorfor hun ikke skulle vært med, sier Side2-redaktør Gaute Tyssebotn.

– Så du synes ikke det er rart at fru Stavrum havner foran Kathrine Sørland og Mira Craig?

– Nei, smak er subjektivt, jeg forholder meg til listen fra questbacken. Det kunne aldri falt meg inn å fjerne henne fra lista. Jeg synes det bare er morsomt, jeg synes det er veldig morsomt.

Avstemning

Artikkelen er skrevet av journalist og direktør for innovasjon, design og utvikling Pål Nisja Wilhelmsen. Når Journalisten tar kontakt, antyder Wilhelmsen at informasjon om juryen er falt ut ved en glipp, men henviser ellers til Tyssebotn. Wilhelmsen opplyser at juryen beståer av Side2s redaksjon.

Side2-redaktøren forteller at i tillegg til juryen, har man foretatt en spørreundersøkelse.

– Vi har laget en questback, som vi har sendt ut til fleste her på huset og en del tidligere ansatte, og utfra det har vi laget kåringen. Slik har vi gjort hvert år, og så har vi lesernes kåring på høsten.

Tyssebotn forteller at under høstkåringen foreslår Side2 en lang liste med navn, i tillegg til at leserne selv kan nominere egne kandidater.

Powered by Labrador CMS