Mediefolk:

– Tanja har et av de sterkeste nyhetshodene jeg har jobbet med i min karriere, sier Bjørn Carlsen om sin kollega Tanja Wibe-Lund.
– Tanja har et av de sterkeste nyhetshodene jeg har jobbet med i min karriere, sier Bjørn Carlsen om sin kollega Tanja Wibe-Lund.

Tanja Wibe-Lund blir avdelingsleder i Dagbladet TV

– Jeg vil fortsette å ivareta Dagbladet TVs ville fart innen breaking og kuriøse nyheter.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg sier takk for tilliten, og gleder meg stort til å lede den ene elitetroppen med spillere i avishuset Dagbladet. Med tabloide grep gleder jeg meg til å videreutvikle nyhetsjournalistikken med web-TV som verktøy, sier Tanja Wibe-Lund i en pressemelding.

46-åringen går inn i en nyopprettet stilling som avdelingsleder i Dagbladet TV. Hun har det siste året vært digital vaktsjef i Dagbladet.

Wibe-Lund vil få et særlig ansvar knyttet til nyhetsdekningen til Dagbladet TV.

– Jeg vil fortsette å ivareta Dagbladet TVs ville fart innen breaking og kuriøse nyheter, og kommer inn med klare tanker om å ivareta videojournalistenes kompetanse og trivsel. Jeg er som skapt for denne jobben, nå får jeg virkelig bruk for alt jeg kan, etter et allerede langt liv i journalistikken, sier hun.

Wibe-Lund ble hentet fra VG til Dagbladet TV som vaktsjef i 2019. I VG jobbet hun i 11 år som frontsjef og journalist. Den nye Dagbladet TV-lederen har også bakgrunn fra Romerikes Blad og Eidsvoll Ullensaker Blad.

– Tanja har et av de sterkeste nyhetshodene jeg har jobbet med i min karriere, og hun har tonnevis med rutine. Hun har vært savnet på tv-desken i tiden hun har vært ute av Dagbladet TV, så det er kjærkomment å få henne tilbake i denne nøkkelrollen, sier redaksjonssjef Bjørn Carlsen i Dagbladet TV.

Powered by Labrador CMS