Mediefolk:

– Det har vært et tøft år for alle studenter, og Universitas har en viktig oppgave i å formidle hvilke utfordringer de står overfor, sier Endre Ugelstad Aas.
– Det har vært et tøft år for alle studenter, og Universitas har en viktig oppgave i å formidle hvilke utfordringer de står overfor, sier Endre Ugelstad Aas.

Endre Ugelstad Aas er ansatt som ansvarlig redaktør i Universitas

– Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget av redaktør.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er veldig stort. Jeg gleder meg masse til å komme i gang. Universitas er en avis med lange og stolte tradisjoner, og jeg er ydmyk for oppgaven som venter meg, sier Endre Ugelstad Aas, som nå er ansatt som ansvarlig redaktør i Universitas.

– Jeg har en fantastisk redaksjon i ryggen, som brenner for å lage kritisk og engasjerende journalistikk for studentene i Oslo, sier Aas i en pressemelding.

27-åringen har tidligere erfaring som journalist i Dagsavisen og jobber for tiden i Aftenposten, der han også skal være i sommer.

– Det har vært et tøft år for alle studenter, og Universitas har en viktig oppgave i å formidle hvilke utfordringer de står overfor. Vi skal fortsette å lage saker om alt det spennende som rører seg i studentlivet i hovedstaden, avdekke kritikkverdige forhold i akademia og være en viktig arena for kritikk og debatt, sier Aas.

Han fikk tilbud om redaktørjobben mandag, etter et halvt år som nettredaktør. I tillegg har han i ett år hatt stillingen som idé- og debattredaktør.

– Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget av redaktør. Endre er ikke bare en glimrende journalist og en solid leder - han har også en egen evne til å skape engasjement og samhold i redaksjonen. Forhåpentligvis blir det han som endelig kan ønske journalistene velkommen tilbake til kontoret og få stake ut kursen for avisa og redaksjonen post pandemi, sier avtroppende redaktør Pernille Solheim.

Universitas er Norges største studentavis, og avisen kommer ut ukentlig og har et opplag på 12.000 eksemplarer.

Aas overtar som ansvarlig redaktør 1. august.

Powered by Labrador CMS