Aftenposten-kommentator går til Arbeiderpartiet

Thomas Boe Hornburg (42) blir politisk rådgiver for partileder Jonas Gahr Støre.

Publisert Sist oppdatert

Hornburg har 16 års erfaring som kommentator, journalist, redaktør og direktør i Schibsted. Han deltar for tiden på sjefskurset ved Forsvarets høgskole og starter i jobben i Arbeiderpartiet når kurset er avsluttet.

– Hornburg har bred erfaring fra privat næringsliv, redaksjonell virksomhet og analyse av det norske samfunn og norsk politikk. Jeg er glad for at han har sagt ja til å slutte seg til Arbeiderpartiet. Hans kunnskaper og erfaring vil styrke og komplementere vårt lag og gi verdifulle bidrag når vi skal skape politikk og strategi som skal danne grunnlag for valgseier og ny regjering i 2017, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Som rådgiver skal Hornburg få ansvar for politikkutvikling og strategi i partiet.

– Små forskjeller, høy tillit, mange i arbeid, stø styring og et finmasket sosialt sikkerhetsnett. Det er mye ved Norge det er verdt å forsvare og forbedre. Å bidra til å utvikle Arbeiderpartiet videre blir en ny og svært spennende utfordring for meg, sier Boe Hornburg.

I fjor byttet tidligere journalist Svein Tore Bergestuen ut jobb i konsulentbransjen med jobb som politisk rådgiver for Aps nestleder Hadia Tajik.

Powered by Labrador CMS