Marit Aschehoug ny fagpresse-leder

Marit Aschehoug, redaktør i Advokatbladet, ble tirsdag valgt til ny styreleder i Den Norske Fagpresses Forening (DNFF). Aschehoug er foreningens andre kvinnelige styreleder.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Marit Aschehoug har bred pressebakgrunn, og har blant annet vært nattredaktør i Aftenposten, redaktør i Osloavisen, sjefredaktør i Hadeland og sjefredaktør og administrerende direktør i Østlandets Blad. I tillegg har hun hatt en rekke styreverv i ulike presse- og redaktørorganisasjoner.

Aschehoug tar over som styreleder i DNFF etter redaktør og utgiver Jan Bjerk fra bladet MiljøStrategi. Med seg i styret i DNFF har hun følgende personer:

Redaktør Georg Mathisen (nestleder), Handelsbladet FK, redaktør Arne Solli, Første Steg, annonsesjef Dagfrid Hammersvik, Ajour, journalist Tone Holmquist, Kommunal Rapport, utgiver og redaktør Per Helge Pedersen, Byggeindustrien, annonsesjef Ellen Ekjord, Hus & Bolig og utgiver Ove Hansrud fra Vanebo Fagpresse.

Den Norske Fagpresses Forening er interesseorganisasjonen for fagblader, magasiner og tidsskrifter i Norge, og foreningen har i dag rundt 230 medlemsblader.

Powered by Labrador CMS