Mediefolk:

Arnhild Aas Kristiansen og Birgitte Iversen kommer til Aftenpostens fra henholdsvis Dagbladet og NTB.
Arnhild Aas Kristiansen og Birgitte Iversen kommer til Aftenpostens fra henholdsvis Dagbladet og NTB.

Arnhild Aass Kristiansen og Birgitte Iversen er ansatt i Aftenpostens nye Oslo-satsing

– Utmerker seg med gode kildenettverk.

Publisert Sist oppdatert

Birgitte Iversen (46) og Arnhild Aass Kristiansen (42) vil få et særlig ansvar for den politiske journalistikken i Oslo, skriver Aftenposten i en pressemelding.

Begge blir en del av avisens nye Oslo-satsing.

Birgitte Iversen kommer fra NTB, mens Arnhild Aass Kristiansen har bakgrunn fra Dagbladet.

– Birgitte og Arnhild utmerker seg med gode kildenettverk og et stort engasjement for utviklingen i Oslo. Vi har store forventninger til hvordan de vil forme vår politiske journalistikk, som vi vet det er stor interesse for hos leserne våre, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten, ifølge pressemeldingen.

– Aftenpostens Oslo-satsing er en så spennende mulighet at jeg måtte forsøke å hekte meg på. Både fordi Oslo-politikken har vært underdekket lenge og fortjener langt større oppmerksomhet, og fordi dette er byen min, som jeg har et stort engasjement og hjerte for. Jeg gleder meg til å jobbe med alle de flinke folkene i Aftenposten og få komme tettere på leserne enn man vanligvis gjør i et nyhetsbyrå, sier Iversen.

Aass Kristiansen forteller at Aftenpostens kvalitetsjournalistikk alltid har imponert henne.

– Den ambisiøse Oslo-satsingen er et prosjekt jeg har stor tro på, og som det skal bli utrolig spennende å få være med på å forme. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Aftenpostens dyktige politiske journalister, sier hun - og legger til:

– Dette var en utfordring som jeg kjente at tente meg så mye at jeg måtte gripe sjansen. Nå gleder jeg meg til å dykke ned i Oslo-politikken.

Powered by Labrador CMS