Mediefolk:

Simen Hage Høseggen, Anders Moen Kaste og Elise Kjørstad er alle nå en del av forskning.no-redaksjonen.
Simen Hage Høseggen, Anders Moen Kaste og Elise Kjørstad er alle nå en del av forskning.no-redaksjonen.

– Går løs på all verdens temaer med den rette kombinasjonen av fryktløshet og ydmykhet

forskning.no styrker staben.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

forskning.no styrker staben med flinke, ferske talenter, skriver ansvarlig redaktør Nina Kristiansen i en pressemelding.

Elise Kjørstad (28) har fått fast jobb som journalist i nettavisen.

– Elise var praktikant hos oss i 2017, og når et så stort journalistisk talent kommer inn døra, gjelder det å ikke slippe taket. Nå har vi endelig mulighet til å gi henne fast stilling, skriver Kristiansen.

Kjørstad ble ferdig med journalistutdanningen ved Oslo Met i fjor, og har siden praksisperioden vikariert innimellom i forskning.no.

– Jeg er veldig glad for å få fast jobb i forskning.no. Det er et veldig hyggelig og godt arbeidsmiljø. Her får vi skrive om forskning som kan være viktig for samfunnet, som gir en dypere forståelse av et tema, eller som vekker nysgjerrigheten, sier Kjørstad ifølge pressemeldingen.

– I tillegg er det fascinerende å kunne se bortenfor det hverdagslige noen ganger, og dykke ned i den mikroskopiske verden eller undre seg over det store verdensrommet. Det tror jeg det er mange som kan sette pris på iblant, legger hun til.

Ansvarlig redaktør Kristiansen kan i dag også fortelle at Anders Moen Kaste (22) og Simen Hage Høseggen (23) er ansatt i vikariater ut året.

Kaste er ferdig med bachelorgraden i medievitenskap og har jobbet som journalist i Telen. Høseggen tar journalistutdanningen ved Oslo Met. Begge har vært praktikanter i forskning.no.

– Anders og Simen er uredde på den gode måten. De går løs på all verdens temaer med den rette kombinasjonen av fryktløshet og ydmykhet. Det blir det god forskningsjournalistikk av. Så er det et gode i seg selv å få inn unge, flinke folk. De har andre erfaringer og perspektiver enn tretti-, førti- og femtiåringene i redaksjonen, fastslår Kristiansen.

Powered by Labrador CMS