BT har ansatt Øystein Vik som leder for BT-sporten og Ane Børhaug som leder for historiefortelling.
BT har ansatt Øystein Vik som leder for BT-sporten og Ane Børhaug som leder for historiefortelling.

MEDIEFOLK:

Bergens Tidende har ansatt to nye ledere

Ane Børhaug blir leder for historiefortelling, og Øystein Vik skal lede BT-sporten.

Publisert

Bergens Tidende (BT) ansetter to nye ledere, melder avisa i en pressemelding.

Ane Børhaug er ansatt som leder for historiefortelling. Hun har jobbet i BT siden 2004, blant annet som frontsjef i en årrekke. Den siste tiden har fungert i lederjobben hun nå er ansatt i.

– Dette er en drømmejobb. Bergens Tidende skal fortelle viktige historier fra Vestlandet, både små og store. Byen og regionen er full av dem, så her er det bare å jobbe. Jeg er veldig glad for muligheten til å bidra, og vet at jeg har et enestående godt lag med meg, sier Børhaug i pressemeldingen.

Øystein Vik er ny leder for BT-sporten. Han kommer fra jobb som journalist i samme avdeling, og har vært ansatt i BT siden 2007. Vik får blant annet ansvar for Ballspark, som gjennom podkast, direktesendinger og talkshow dekker Bergens umettelige behov for å vite alt om SK Brann.

– BT-sporten har en klar ambisjon om å være best på å dekke Brann, og nå når klubben har fått to lag som skaper oppmerksomhet skal vi bare jobbe enda hardere for å levere det som publikum forventer av oss. I tillegg har Bergen begynt å sanke OL-gull, og det skjer mye annet i idretten som vi skal lage spennende journalistikk om, sier Vik.

Fungerende sjefredaktør i BT, Liv Skotheim, er svært fornøyd med å få Børhaug og Vik i de sentrale rollene i redaksjonen.

– Vi har høye ambisjoner på både historiefortelling og sport, og jeg er helt trygg på at Ane og Øystein vil videreutvikle og løfte disse områdene, sier hun.

Powered by Labrador CMS