Mediefolk:

Etter ti år i TV 2 - de siste tre som leder for den «Gullruten»-vinnende seersuksessen «Åsted Norge», blir Bjørn Carlsen (41) redaksjonssjef i Dagbladet TV.
 Foto: Ane Rostad Stokholm
Etter ti år i TV 2 - de siste tre som leder for den «Gullruten»-vinnende seersuksessen «Åsted Norge», blir Bjørn Carlsen (41) redaksjonssjef i Dagbladet TV. Foto: Ane Rostad Stokholm

Bjørn Carlsen blir redaksjonssjef for Dagbladets TV-satsing

Går fra Åsted Norge og TV 2.

– Dette blir utrolig gøy. Dagbladet og Aller satser strategisk på TV og levende bilder. Muligheten til å prege denne satsingen kunne jeg ikke la gå fra meg, sier Bjørn Carlsen.

41-åringen har vært reporter og vaktsjef i Nyhetskanalen og nyhetene i TV 2, og har de siste tre årene vært produsent og redaksjonssjef for «Åsted Norge». Tidligere har han blant annet jobbet i VG, P4, Nettavisen og Telemarksavisa.

- Bjørns bakgrunn fra både nyheter og programproduksjon er en miks som vil gi Dagbladet et betydelig løft på TV-siden. Hans evne til å skape et vinnerlag og være en tabloid lagkaptein, er viktig for oss. Han har klare tanker om hvordan det bør satses, og de tankene er offensive og fremtidsrettet, sier direktør video i Aller Media, Mads A. Andersen og legger til:

Carlsen tiltrer stillingen i løpet av vinteren.

- Det er jo på en måte trist å forlate noe man har vært med å bygge opp. Jeg kommer til å savne den fantastiske gjengen i Åsted Norge og alle gode kolleger i TV 2 og Mastiff. Samtidig føles det godt å gi seg på et tidspunkt hvor programmet aldri har vært bedre enn nå, sier han.

Powered by Labrador CMS