John Thomas Silseth Aarø tiltrer jobben som breakingsjef i Dagens Næringsliv i november.
John Thomas Silseth Aarø tiltrer jobben som breakingsjef i Dagens Næringsliv i november.

Mediefolk:

John Thomas Silseth Aarø blir ny breakingsjef i Dagens Næringsliv

– Jeg opplever at det blåser en ny vind over DN om dagen.

Publisert

– Jeg gleder meg til å bli en del av DN-laget. Dette blir steike bra!

Dagens Næringsliv (DN) har ansatt John Thomas Silseth Aarø som ny breakingsjef, skriver DN i en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som redaksjonssjef for breaking i E24.

– John Thomas er lidenskapelig opptatt av å være både først og best med de viktigste nyhetene innen økonomi og samfunn. I tillegg er han en entusiastisk lagspiller, og dermed passer han perfekt inn hos oss i DN. Vår nye breakingsjef blir helt sentral i arbeidet med å sikre at vi fortsetter den imponerende utviklingen vi har hatt digitalt de siste årene, sier nyhetsredaktør Marianne Johansen i pressemeldingen.

Aarø har jobbet i E24 siden 2011, foruten en kort periode som vikar i DN. I E24 har han blant annet vært finansjournalist, nyhetssjef, redaksjonssjef for børs og konstituert nyhetsredaktør.

– Det er med glede og skrekkblandet fryd at jeg har takket ja til denne muligheten. Jeg opplever at det blåser en ny vind over DN om dagen. Det gjør det ekstra spennende å slutte seg til dem nå. Dette var rett og slett en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, sier Aarø.

Han har vært helt sentral i å bygge opp breakingkulturen til E24 de siste seks årene og har bred erfaring med å lede breakingteam, store nyhetsløp og skape nyhetstrykk.

– Vårt mål i DN er å samle de aller flinkeste folkene i bransjen hos oss. Ansettelsen av John Thomas er helt i tråd med den planen og gjør oss enda bedre rustet til å vinne nyhetskampen, sier sjefredaktør og administrerende direktør Janne Johannessen.

Powered by Labrador CMS