Mediefolk:

Camilla Hjelmeseth og Tarjei Engeset Ofstad har begge fått fast jobb i Sunnmørsposten.

To nye journalister til Sunnmørsposten

Har styrket staben med fem dette året.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Sunnmørsposten har så langt i år ansatt tre journalister. Nå styrkes redaksjonen med ytterligere to nyhetsjournalister i fast stilling, skriver avisen i en pressemelding.

Dette er de to nye:

Tarjei Engeset Ofstad (25): Oppvokst på Inderøya og i Trondheim, og har markert seg i redaksjonen som vikar ved Volda-kontoret siden høsten 2018.

Journalistutdanning har Ofstad fra Volda og han har to sommervikariat i Sunnmørsposten fra før.

Ofstad fortsetter ved Volda-kontoret fram til han slutter seg til hovedredaksjonen i Ålesund sommeren 2020.

Camilla Hjelmeseth (23): Er fra Ålesund og var ferdig utdannet journalist ved Oslo Met i juni. Parallelt med studiet har hun bidratt i et graveprosjekt om eldreomsorg i Dagbladet.

Siden sommeren har hun jobbet som nyhetsjournalist i Smaalenenes Avis. Hun starter i tilsvarende stilling i hovedredaksjonen i Sunnmørsposten i mars 2020.

Tidligere i år har Sunnmørsposten ansatt disse tre:

Harald Skotheim (36): Fra Ålesund og er ansatt som nyhetsjournalist med ansvar for næringsliv. Skotheim er utdannet journalist fra Volda og har gått i vikariater og vaktfunksjoner i Sunnmørsposten i flere år.

Einar Orten Trovåg (32): Fra Hareid og har journalistdanning fra Bodø. Han kom fra vikariat i NRK og har tidligere jobbet som jobbet som journalist i Vikebladet Vestposten. I tillegg har han frilanset for VG som reporter på hjemmekampene til AaFK og Molde.

Trovåg er ansatt som allround nyhetsjournalist i hovedredaksjonen.

Odd-Sølve Grannes (27): Kommer fra Sola og er ansatt som sportsjournalist. Han har gått som vikar i stillingen siden 2018, og har også tidligere vært inne som sommervikar.

Grannes er utdannet journalist fra Gimlekollen og har tidligere jobbet for NTB og Romerikes Blad.

Powered by Labrador CMS