Mediefolk:

Camilla Hjelmeseth og Tarjei Engeset Ofstad har begge fått fast jobb i Sunnmørsposten.
Camilla Hjelmeseth og Tarjei Engeset Ofstad har begge fått fast jobb i Sunnmørsposten.

To nye journalister til Sunnmørsposten

Har styrket staben med fem dette året.

Publisert Sist oppdatert

Sunnmørsposten har så langt i år ansatt tre journalister. Nå styrkes redaksjonen med ytterligere to nyhetsjournalister i fast stilling, skriver avisen i en pressemelding.

Dette er de to nye:

Tarjei Engeset Ofstad (25): Oppvokst på Inderøya og i Trondheim, og har markert seg i redaksjonen som vikar ved Volda-kontoret siden høsten 2018.

Journalistutdanning har Ofstad fra Volda og han har to sommervikariat i Sunnmørsposten fra før.

Ofstad fortsetter ved Volda-kontoret fram til han slutter seg til hovedredaksjonen i Ålesund sommeren 2020.

Camilla Hjelmeseth (23): Er fra Ålesund og var ferdig utdannet journalist ved Oslo Met i juni. Parallelt med studiet har hun bidratt i et graveprosjekt om eldreomsorg i Dagbladet.

Siden sommeren har hun jobbet som nyhetsjournalist i Smaalenenes Avis. Hun starter i tilsvarende stilling i hovedredaksjonen i Sunnmørsposten i mars 2020.

Tidligere i år har Sunnmørsposten ansatt disse tre:

Harald Skotheim (36): Fra Ålesund og er ansatt som nyhetsjournalist med ansvar for næringsliv. Skotheim er utdannet journalist fra Volda og har gått i vikariater og vaktfunksjoner i Sunnmørsposten i flere år.

Einar Orten Trovåg (32): Fra Hareid og har journalistdanning fra Bodø. Han kom fra vikariat i NRK og har tidligere jobbet som jobbet som journalist i Vikebladet Vestposten. I tillegg har han frilanset for VG som reporter på hjemmekampene til AaFK og Molde.

Trovåg er ansatt som allround nyhetsjournalist i hovedredaksjonen.

Odd-Sølve Grannes (27): Kommer fra Sola og er ansatt som sportsjournalist. Han har gått som vikar i stillingen siden 2018, og har også tidligere vært inne som sommervikar.

Grannes er utdannet journalist fra Gimlekollen og har tidligere jobbet for NTB og Romerikes Blad.