Mediefolk:

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av en framoverlent og ambisiøs redaksjon, sier Henrik Buberget Holter.
- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av en framoverlent og ambisiøs redaksjon, sier Henrik Buberget Holter.

Henrik Buberget Holter er ny frontsjef i Dagbladet Pluss

Henter ung leder fra Amedia.

Publisert Sist oppdatert

Dagbladet Pluss har ansatt Henrik Buberget Holter (25) i en nyopprettet stilling som frontsjef.

– Her har vi sikret oss et kjempetalent som vi er sikre på at vil bidra til å styrke Dagbladet Pluss i arbeidet med videre vekst framover, sier redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen, i en pressemelding fra Dagbladet.

Holter har jobbet som journalist siden 2014, og har tre års erfaring som frontsjef, reportasjeleder og nyhetsleder fra Glåmdalen, der han også har tatt del i Amedias talentprogram for unge ledere.

Holter vil gå inn i lederteamet i Dagbladet Pluss, der han vil ha et særlig ansvar for hvordan «betaltinnholdet» presenteres og prioriteres i alle kanaler, skriver Dagbladet.

– Henrik har vist en imponerende teft for digital presentasjon, i tillegg til å være faglig meget sterk med solide presseetiske vurderingsevner. Det ryktes at flere av rekordene til Glåmdalen har kommet på hans vakter, så vi gleder oss til å få ham på plass hos oss, sier Pettersen.

Holter starter etter planen i Dagbladet 1. september.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av en framoverlent og ambisiøs redaksjon. At folk er villig til å betale for godt journalistisk innhold, vil bare bli mer og mer viktig i framtida. Da er det opp til oss å gi leserne det de ønsker. Dagbladet Pluss opplever kraftig vekst, og da jeg fikk muligheten til å bli med på en så viktig satsing, kastet jeg meg på. Nå ser jeg fram til å være med på å sette enda flere rekorder, sier Holter.

Powered by Labrador CMS