Mediefolk:

Hege Varsi går fra Dagbladet til VG og VGTV. Her avbildet under Nordiske Mediedager i mai.
Hege Varsi går fra Dagbladet til VG og VGTV. Her avbildet under Nordiske Mediedager i mai.

Hege Varsi går fra Dagbladet, blir nyhetssjef hos VGTV

Bytter arbeidsgiver etter 11 år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Hege Varsi forlater stilling som redaksjonssjef i Dagbladet, og blir over sommeren nyhetssjef hos VGTV, melder VGTV selv i en pressemelding mandag.

– Hege er en moderne og utrolig dyktig redaksjonell leder. Hun har et heftig gir på breaking news, forstår digital video, og har masse trøkk og energi. Hun jobber målrettet, og kan vise til imponerende resultater. Vi gleder oss til å få henne med på laget, sier VGTV-redaktør Rolf Sønstelie i meldingen.

Varsi har vært redaksjonssjef med ansvaret for breaking news i Dagbladet. Før det var hun digital vaktsjef, og hun har også vært VJ, programleder og produsent for direktesendinger i Dagbladet TV. Hun startet i Dagbladet som sommervikar på kulturavdelingen i 2010.

Varsi blir en av tre TV-nyhetssjefer, og samtidig en del av den operative breaking-ledelsen i VG, ifølge meldingen.

– Vi styrker nå TV-miljøet i VG, og organiserer oss på en ny måte. VGTV blir et felles eierskap, for å skape enda mer fart, vekst og utvikling. Vi skal ha mer TV og visuell formidling. Det forventer brukerne av oss, ikke minst de unge. Derfor skal vi vri mer ressurser mot TV. Hege blir en viktig leder i denne transformasjon, sier Sønstelie.

– Jeg har hatt 11 fantastiske år i Dagbladet, og er utrolig takknemlig for alt jeg har lært og de fine folkene jeg nå er så heldig å kunne kalle mine venner. Men dette var en mulighet jeg rett og slett ikke kunne la gå fra meg. Å skulle få være med å skape fremtidens TV med det maskineriet og den driven VG og VGTV har, er for meg en drøm som går i oppfyllelse, sier Varsi selv i meldingen.

Powered by Labrador CMS