Mediefolk:

Tanja Wibe-Lund og Matias Ytterstad er to av fem digitale vaktsjefer i Dagbladet.
Tanja Wibe-Lund og Matias Ytterstad er to av fem digitale vaktsjefer i Dagbladet.

Matias Ytterstad og Tanja Wibe-Lund er ansatt som digitale vaktsjefer i Dagbladet

– Digitale spydspisser.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Matias Ytterstad (35) og Tanja Wibe-Lund (45) ansatt som Dagbladets nye digitale vaktsjefer, skriver avisen i en pressemelding.

Ytterstad og Wibe-Lund kommer henholdsvis fra stillingene som leder for Dagbladets sosiale medier-avdeling og vaktsjef for Dagbladet TV, og har siden mai vikariert i stillingene som digitale vaktsjefer.

– Matias og Tanja er digitale spydspisser med stor forståelse for tabloidjournalistikken, og de vil ikke minst være svært viktige for oss i det digitale skiftet Dagbladet og resten av mediebransjen nå står midt oppi, sier redaksjonssjef Hege Varsi ifølge pressemeldingen.

Ytterstad og Wibe-Lund går inn i Dagbladets digitale vaktsjefteam på fem.

– Tanja og Matias kommer sammen med de andre vaktsjefene til å spille en viktig rolle i arbeidet på nyhetsgulvet, og med å sikre at Dagbladet er først og best på breaking news, sier redaksjonssjef Jan Thomas Holmlund.

Ytterstad har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2013. Han begynte sin Dagbladet-karriere i Sporten, fikk fast jobb som nattevakt før han i 2018 gikk over i fast stilling som ansvarlig for sosiale medier. Siden september 2019 har han fungert som vikar i vaktsjefstolen.

Wibe-Lund gikk fra å være frontsjef i VG til å bli Dagbladet TV-vaktsjef i november 2018. I VG hadde hun da hatt ulike roller i cirka ti år. I likhet med Ytterstad har hun det siste halvåret gått i vikariat som digital vaktsjef.

Powered by Labrador CMS