Mediefolk:

Simen Sveen har de siste årene hatt ansvaret for sportsdekningen på P4, og samtidig vært programleder på P4, P5, P9 og P10.

Simen Sveen har de siste årene hatt ansvaret for sportsdekningen på P4, og samtidig vært programleder på P4, P5, P9 og P10.

Simen Sveen fra P4 til Rødt Kort

Dagbladet TV henter P4-profil.

Publisert Sist oppdatert

Simen Sveen (35) går fra jobben som programleder og reporter i P4 til ny stilling som produsent for sportsprogrammet Rødt Kort på Dagbladet TV, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Jeg er svært imponert over det som skjer i Dagbladet TV for tiden, og gleder meg veldig til å bli en del av teamet. Det har vært åtte fantastiske år i P4, men dette var en mulighet jeg rett og slett ikke kunne takke nei til, sier Sveen i pressemeldingen.

Sveen har de siste årene hatt ansvaret for sportsdekningen på P4, og samtidig vært programleder på P4, P5, P9 og P10.

– Simen er en særdeles kunnskapsrik, erfaren og dyktig sportsjournalist, som jeg vet kommer til å ta vår sportssatsning på TV til nye høyder, sier programsjef i Aller Media, Tellef Dahll, i pressemeldingen.

Rødt Kort har cirka en halv million visninger i uka, opplyser Dagbladet, og dekker det meste fra sportsverdenen.

Sveen har tidligere vært programleder og reporter i NRK Sport og NRK Hedmark og Oppland. Han starter i sin nye jobb en gang i løpet av høsten.

Powered by Labrador CMS