Stian Øvrebø Johannessen blir stabsredaktør i DN. Her sammen med sjefredaktør Janne Johannessen.
Stian Øvrebø Johannessen blir stabsredaktør i DN. Her sammen med sjefredaktør Janne Johannessen.

MEDIEFOLK:

Stian Øvrebø Johannessen blir stabsredaktør i DN

Går fra stilling som breakingsjef.

Publisert Sist oppdatert

Stian Øvrebø Johannessen (31) blir stabsredaktør i DN, melder avisa selv i en pressemelding.

Johannessen går fra rollen som breakingsjef til å få redaktøransvar for faglig utvikling, tverrfaglig samarbeid, planlegging og rekruttering.

– Stian er en dedikert lagspiller med sterkt konkurranseinstinkt og store ambisjoner for DN-journalistikken. I tillegg til å være en lynkjapp og klok nyhetsjeger, bærer han preg av å ha vært mangeårig fotballtrener. Han blir helt sentral når vi nå skal ta vinnerlaget DN til nye seire, sier en annen Johannessen, sjefredaktør Janne Johannessen, i pressemeldingen.

Stillingen som stabsredaktør er nyopprettet.

– Det er en stor utfordring, og jeg kan ikke annet enn takke for tilliten. DN er råest på gravejournalistikk, helt fremme i feltet i nyhetskampen og har utrolig sterke fortellere og kommentatorer. Nå skal vi løfte oss til nye høyder, og jeg håper at jeg gjennom denne stillingen kan gi mitt bidrag til det, sier Øvrebø Johannessen selv i meldingen.

Han begynte DN-karrieren i 2014. Høsten 2019 ble han nyhetsleder, og siden i fjor høst har han ledet avisens arbeid med løpende nyheter som breakingsjef.

Powered by Labrador CMS