Mediefolk:

Mina Liavik Karlsen ar vært konstituert i stillingen siden november i fjor.
Mina Liavik Karlsen ar vært konstituert i stillingen siden november i fjor.

Mina Liavik Karlsen blir ny nyhetsredaktør i E24

– Har et moderne journalistisk hode, sier sjefredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Mina Liavik Karlsen (27) tar over jobben som nyhetsredaktør i E24 etter Lars Håkon Grønning, som ble ansatt som ansvarlig redaktør tidligere i år, skriver E24 i en pressemelding.

Karlsen har vært konstituert i stillingen siden november i fjor.

– Etter en grundig prosess med gode interne og eksterne kandidater, falt valget på Mina som har gjort en strålende jobb i perioden hun har vært konstituert, sier Grønning i pressemeldingen.

– Mina har et moderne journalistisk hode, har vist at hun evner å lære nye ting på rekordtid og har samfunnsoppdraget i ryggmargen. Hun er en trygg journalistisk leder som genuint ønsker at folk rundt henne skal lykkes, fortsetter han.

Karlsen har tidligere jobbet i Dagbladet og Faktisk.no. Hun kom til E24 vinteren 2020 og har hatt ansvaret for å bygge opp opp den nye avdelingen for undersøkende journalistikk.

– Jeg er takknemlig for tilliten jeg får fra Lars Håkon, og det er med stor glede og ydmykhet jeg fortsetter i denne rollen. Jeg har allerede fått en liten smakebit, og er veldig glad for at jeg får muligheten til å fortsette arbeidet vi har startet på. E24 er inne i en ekstremt spennende periode. Veien videre kommer til å by på både nye utfordringer, og mye motivasjon og moro. Jeg er overbevist om at vi skal klare å fortsette den gode utviklingen av journalistikken vår, på tvers av avdelinger internt og i næringslivssamarbeidet, sier Mina Liavik Karlsen.

Hun understreker at det viktigste fremover er å gi leserne det beste økonomi- og næringslivsproduktet.

– Det er leserne vi jobber for, og det må vi huske på hver eneste dag. Det gjelder uavhengig av sjanger, plattform og tiden vi bruker på å lage innholdet vårt. Jeg skal gjøre det jeg kan for å sørge for at E24 lager innhold som stadig flere lesere setter pris på, og gleder meg til å se enda mer av den skikkelig gode journalistikken. E24 består av vanvittig mange flinke og bra folk, som jeg er stolt over å få jobbe med.

Grønning starter nå arbeidet med å finne en ny «gravesjef».

Powered by Labrador CMS