Polaris interessert i deler av Edda

Hvis Edda skal selges, er Polaris Media interessert avisene i Møre og Romsdal.

Publisert Sist oppdatert

Mecom skal ifølge rykter være på jakt etter mulige kjøpere til den norske delen Edda Media. Skulle et salg bli et faktum, er Polaris Media interessert i deler av mediekonsernet.

Noe av interesse

– Skulle det by seg en mulighet vil vi spesielt se på Møre og Romsdal. Men jeg oppfatter artikkelen som spekulasjoner som ikke blir bekreftet. Det har vært spekulert rundt Edda tidligere også, ikke bare de siste månedene, sier Per Axel Koch.

Koch er konsernsjef i Adresseavisen og påtroppende konsernsjef i Polaris Media. Polaris Media-fusjonen som består av Adresseavisen-konsernet og Harstad Tidende Gruppen er ennå ikke formalisert.

– Det vi har fokus på nå er å få gjennomført Polaris. Vi skal ha generalforsamling den 11. august og så må vi få gjennomført fusjonen – det er vårt hovedfokus.

Nær Midt-Norge

Polaris Media har uttalt at mediekonsernet vil ha oppmerksomheten konsentrert fra Midt-Norge og nordover. Koch mener at Edda-avisene i Møre og Romsdal da vil være interessante, men avisene på Østlandet er han ikke sikker på om vil være aktuelle for mediekonsernet.

– Vi har fokus på Midt-Norge og nordover. Møre og Romsdal er veldig nærme det begrepet – skulle vi vurdere noe annet enn det må vi se på det strategiske grunnlaget. Vi har ikke diskutert andre steder, det er ikke noe for oss å ta stilling til akkurat nå.