Vidar Løfshus ga seg etter 2018/19-sesongen. Her under 5 km fri teknikk i NM på Lygna. i mars 2019.
Vidar Løfshus ga seg etter 2018/19-sesongen. Her under 5 km fri teknikk i NM på Lygna. i mars 2019.

Vidar Løfshus blir ny Nent-ekspert

– Vi er alle eksperter på vår måte.

Publisert

Mangeårig landslagstrener i langrenn Vidar Løfshus er Nents nye langrennsekspert.

Løfshus var landslagssjef for norsk langrenn fra 2011 til etter 2018/19-sesongen, og har hatt en lederjobb i Fremtind forsikring de siste årene. Nå er han klar for Nent.

Dermed føyer han seg inn i rekken av flere store idrettsprofiler som Nent har signert den siste tiden, inkludert Kjetil André Aamodt, Julie Strømsvåg, Silje Norendal, Niklas Dyrhaug, Marthe Kristoffersen, Åge Skinstad og Jan Christian Bjørn.

– Etter et par år på sidelinjen av verdenscupsirkuset har jeg nå bestemt meg for å dele min kunnskap og kompetanse om norsk og internasjonal langrenn gjennom sendinger på Viaplay. Det er med stor ydmykhet jeg trer inn i en sånn rolle, sier Løfshus i en pressemelding.

Den tidligere landslagssjefen vil primært bli en del av gjengen i vintersportsstudio, men vil også benyttes i intervjusonen på enkelte verdenscuphelger, skriver Nent.

– Vi er alle eksperter på vår måte, og dette er et fag ingen blir verdensmester i, i kontrast til våre store idrettshelter. I Viaplay-sendingene kan jeg imidlertid være med på å forme folkelige budskap om langrenn som forhåpentligvis treffer det norske folk, fortsetter han.

Powered by Labrador CMS