Noen av dem som nå skal jobbe i Expressen: Andre rad fra venstre: Albin Julin, Petter Östman, Daniel Ingmo, Filippa Rogvall, Philip Vestergård Nielsen og Anton Gymark. Første rad fra venstre: Emelie Rockler, Nicole Fältlöv Amiri, Alexandra Li Letterfors, Linette Israelsson og Linda Johansson.
Foto: Anna-Karin Nilsson
Noen av dem som nå skal jobbe i Expressen: Andre rad fra venstre: Albin Julin, Petter Östman, Daniel Ingmo, Filippa Rogvall, Philip Vestergård Nielsen og Anton Gymark. Første rad fra venstre: Emelie Rockler, Nicole Fältlöv Amiri, Alexandra Li Letterfors, Linette Israelsson og Linda Johansson. Foto: Anna-Karin Nilsson

Svenske tilstander i media: Expressen starter året med å ansette 16 journalister

Halvparten skal jobbe med tv.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har mange store prosjekter på gang i 2019, og vi ser at vi har mulighet for å rekruttere, forteller administrativ redaksjonssjef Lina Modin i en pressemelding.

Åtte nye medarbeidere skal i hovedsak jobbe med Expressen TV, den eneste svenske tv-kanalen som sender direkte 18 timer i døgnet.

– Expressens styrke er at vi tilbyr både bredde og dybde, noe som gjør at vi vinner prestisjefylte priser for vår journalistikk og samtidig når et rekordstort publikum, sier Modin.

Hun legger til:

­– Det er alltid morsomt å kunne tilby faste stillinger, og vi er glade for at akkurat disse stjernene har valgt å arbeide i Expressen.

Til sammenligning ansatte Expressen 17 nye medarbeidere i hele 2018.