Øystein Hernes og Ingrid Hovda Storaas blir en del av ledergruppa i breakingavdelingen til VG.
Øystein Hernes og Ingrid Hovda Storaas blir en del av ledergruppa i breakingavdelingen til VG.

Mediefolk:

VG ansetter to nyhetssjefer

Øystein Hernes og Ingrid Hovda Storaas inn i ledelsen på breakingdesken.

Publisert Sist oppdatert

VG ansetter Øystein Hernes (29) og Ingrid Hovda Storaas (33) som nyhetssjefer, skriver avisen i en pressemelding. Begge skal jobbe på breakingdesken i Nyhetsavdelingen.

Hernes har tidligere jobbet som nyhetssjef og vaktsjef på VG Sporten, og er utdannet journalist fra Nord universitet.

– Øystein er en klok og engasjert leder med store ambisjoner for journalistikken og for sine medarbeidere. Han er både operativ og strategisk og en kløpper til å få sakene i mål, sier breakingsjef Geir Arne Kippernes i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg djevelsk mye til å jobbe midt i hjertet av nyhetsdesken i VG, og jeg skal gjøre det jeg kan for å hjelpe verdens beste nyhetslag til å bli enda litt bedre, sier Hernes.

Storaas har jobbet som vikar i stillingen som nyhetssjef siden august i fjor, og var før det en av VGs nyhetsjegere i Sydney. Hun har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo og Akershus (nå Oslo Met) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

– Ingrid er en fremoverlent nyhetssjef som får frem det beste i folk og som vet at vi aldri er bedre enn vår siste sak. Hun hater å tape, og gjør det derfor sjelden, sier Kippernes.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven sammen med Øystein og de andre nyhetssjefene. Sammen skal vi sørge for at VGs fantastiske breaking-lag fortsetter å levere varene, sier Storaas.

Med de to nyhetssjefen på plass, er ledergruppa på breaking komplett, forteller Kippernes.

– De er to stødige ledere som begge brenner for å vinne nyhetskampen og som vil jobbe kontinuerlig med å videreutvikle landets beste breakinglag. De vil gjøre det enda vanskeligere for dem som måtte mene at de skal klare å konkurrere med nyhetsmaskinen VG, sier Kippernes.

Powered by Labrador CMS