Øystein Hernes og Ingrid Hovda Storaas blir en del av ledergruppa i breakingavdelingen til VG.

Mediefolk:

VG ansetter to nyhetssjefer

Øystein Hernes og Ingrid Hovda Storaas inn i ledelsen på breakingdesken.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

VG ansetter Øystein Hernes (29) og Ingrid Hovda Storaas (33) som nyhetssjefer, skriver avisen i en pressemelding. Begge skal jobbe på breakingdesken i Nyhetsavdelingen.

Hernes har tidligere jobbet som nyhetssjef og vaktsjef på VG Sporten, og er utdannet journalist fra Nord universitet.

– Øystein er en klok og engasjert leder med store ambisjoner for journalistikken og for sine medarbeidere. Han er både operativ og strategisk og en kløpper til å få sakene i mål, sier breakingsjef Geir Arne Kippernes i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg djevelsk mye til å jobbe midt i hjertet av nyhetsdesken i VG, og jeg skal gjøre det jeg kan for å hjelpe verdens beste nyhetslag til å bli enda litt bedre, sier Hernes.

Storaas har jobbet som vikar i stillingen som nyhetssjef siden august i fjor, og var før det en av VGs nyhetsjegere i Sydney. Hun har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo og Akershus (nå Oslo Met) og en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

– Ingrid er en fremoverlent nyhetssjef som får frem det beste i folk og som vet at vi aldri er bedre enn vår siste sak. Hun hater å tape, og gjør det derfor sjelden, sier Kippernes.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven sammen med Øystein og de andre nyhetssjefene. Sammen skal vi sørge for at VGs fantastiske breaking-lag fortsetter å levere varene, sier Storaas.

Med de to nyhetssjefen på plass, er ledergruppa på breaking komplett, forteller Kippernes.

– De er to stødige ledere som begge brenner for å vinne nyhetskampen og som vil jobbe kontinuerlig med å videreutvikle landets beste breakinglag. De vil gjøre det enda vanskeligere for dem som måtte mene at de skal klare å konkurrere med nyhetsmaskinen VG, sier Kippernes.

Powered by Labrador CMS