Magnus Vatn utvider stillingen og blir også ansvarlig redaktør i TVNorge.
Magnus Vatn utvider stillingen og blir også ansvarlig redaktør i TVNorge.

Mediefolk

Magnus Vatn blir ansvarlig redaktør i TVNorge

Utvider ansvarsområdet.

Publisert Sist oppdatert

Warner Bros. Discoverys programdirektør i Norge, Magnus Vatn, overtar rollen som TVNorges ansvarlige redaktør.

Det melder kanalen i en pressemelding.

Da Espen Skoland sluttet som sjef for det norske Discovery-kontoret forlot han også stilling som ansvarlig redaktør for TVNorge.

Nå tar Vatn over stillingen, og går samtidig inn i styret i Norsk Presseforbund. Skoland trakk seg fra dette vervet i forbindelse med at han sluttet i Discovery.

Magnus Vatn har vært programdirektør i Warner Bros. Discovery siden 2019.

– TVNorge er en underholdningskanal som tar underholdningsoppdraget på alvor. Vi skal være best på humor, og vi skal gi folk noen reale oppturer i hverdagen. Men TVNorge har også en tradisjon for både å drøfte og løfte viktige tematikk inn i underholdningsuniverset. Vi har satt dagsorden med serier som Else om selvmord og Tangerudbakken, og de siste årene har programavdelingen ledet store dokumentarprosjekter som flytter holdninger i samfunnet. Den tradisjonen er jeg stolt av, og allerede senere i høst kommer serien om Martine-saken på skjermen. Jeg ser frem til å ha det øverste ansvaret for både den brede underholdningen, den smale humoren og de tunge dokumentarene, sier Vatn selv i meldingen.

Han fortsetter i rollen som programdirektør parallelt med å være ansvarlig redaktør for TVNorge.

– Magnus leder et svært kompetent team i den norske programavdelingen, og de er godt rustet til å ta Warner Bros. Discovery i Norge inn i en ny æra. Magnus står allerede bak dagens store, norske suksesser, og jeg er trygg på at vi nå har fått rett mann på rett plass, sier General Manager i Warner Bros. Discovery i Norden, Christina Sulebakk, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS