Markus Rask Jensen blir værende i Avisa Nordland frem til sommeren.
Markus Rask Jensen blir værende i Avisa Nordland frem til sommeren.

MEDIEFOLK:

Markus Rask Jensen blir ny direktør for innholdsutvikling i Amedia

– Jensen er analytisk anlagt, visjonær og nytenkende på vegne av journalistikken.

Publisert Sist oppdatert

Amedia har funnet sin nye direktør for innholdsutvikling internt i konsernet. I dag ble det klart at Markus Rask Jensen (32) overtar stillingen.

Han kommer fra rollen som nyhetsredaktør i Avisa Nordland. Jensen har også i en lengre periode vært konstituert som ansvarlig redaktør i avisen.

I rollen som direktør for innholdsutvikling blir Jensen leder for Amedias kompetansemiljø for redaksjonell utvikling.

– Jensen er analytisk anlagt, visjonær og nytenkende på vegne av journalistikken og våre mediehus, samtidig som han kjenner hverdagen og virkeligheten i både små og større redaksjoner. Vi er trygge på at han kommer til å passe godt inn i det sterke fagmiljøet vi har etablert, og at han er den riktige til å lede vårt arbeid med innholdsutvikling fremover, sier nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring i en pressemelding.

Jensen sier selv at han knapt kan vente med å tiltre stillingen.

– Hvis man brenner for journalistisk kvalitet og er genuint opptatt av journalistikkens vilkår inn i en heldigital verden, er det vanskelig å tenke seg en mer spennende stilling enn denne, sier Jensen - som fikk sin første jobb som journalist i Bodø Nu i 2011, før han i 2014 ble ansvarlig redaktør i avisen.

Jensen vil etter avtale med Avisa Nordland stå i rollen som nyhetsredaktør fram til sommeren 2023. Han tiltrer i rollen som direktør for innholdsutvikling 1. august 2023.

Powered by Labrador CMS