Oppland Arbeiderblad i Gjøvik. Foto: Lokalhistorie Wiki (https://lokalhistoriewiki.no/index.php/Oppland_Arbeiderblad)
Oppland Arbeiderblad i Gjøvik. Foto: Lokalhistorie Wiki (https://lokalhistoriewiki.no/index.php/Oppland_Arbeiderblad)

Marit Kleppe Egge trekker seg under ett år etter at hun tok over i OA

Nå begynner hun i videregående skole.

Publisert Sist oppdatert

Før hun i fjor sommer ble ansatt som ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad (OA) arbeidet Marit Kleppe Egge som redaktør i Lektorbladet. En jobb hun hadde hatt siden 2010. Egge hadde før det igjen tilbakelagt 17 år i nettopp OA. Hun har også arbeidet med kommunikasjon for blant annet Akademikerne og Unio.

Til lokalavisen Hadeland sa hun i fjor høst at hun er av typen som liker å få ting fort gjort og på spørsmål om hun er utålmodig svarer hun: - Ja, jeg tror jeg kan være det. Det har vært travelt, men interessant og jeg har blitt veldig godt mottatt.

Egge tiltrådte i oktober i fjor og sier i en pressemelding gjengitt i egen avis at hun gikk på med stort engasjement, men:

– Etter en helhetsvurdering har jeg likevel kommet til at det er riktig for meg å fratre nå, og jeg har takket ja til en stilling ved Hadeland videregående skole fra høsten av. Jeg ønsker OA all mulig lykke til framover, og takker for godt samarbeid. Nå ser jeg fram til nye spennende oppgaver i utdanningssektoren.

OA-styret har konstituert digitalredaktør Line Ramsrud som ansvarlig redaktør og salgsdirektør Øivind Bjorheim Ludvigsen som administrerende direktør fra 1. august og til en ny leder er på plass.