Pål Thore Krosby gir seg som administrerende direktør i Aller Media A/S

Slutter i konsernet etter mer enn 15 år. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Pål Thore Krosby blir erstattet av Lars Sander Matjeka, opplyser selskapet i en pressemelding.

Aller Media gjennomførte i fjor en intern undersøkelse som fastslo at danske Se og Hør i årevis kjøpte ulovlige opplysninger om kjendiser og kongelige. 54-åringen varslet den gang oppsigelser av både ledere og ansatte.

Samtidig har Aller Holding A/S i samarbeid med Aller Media besluttet å skille ut sin reisevirksomhet – Aller Leisure – og gjøre det til en selvstendig enhet direkte underlagt holdingselskapet. Formålet er å sikre en klar profil av konsernets reisedrift uavhengig av mediedriften, heter det.

Det er i denne sammenhengen at Krosby velger å slutte. Det var i hans tid som direktør at Aller satset på reisemarkedet ved kjøpet av Nyhavn Rejser i 2013.

– Jeg har jeg i det senere år vurdert min stilling og videre karriere, og det er flere grunner til at det riktige tidspunktet til å forlate Aller Media på er nå, sier Krosby og fortsetter:

– Siden jeg har et annerledes perspektiv på fremtiden enn den delingen av selskapene som ønskes, synes jeg det er et godt tidspunkt å gi stafettpinnen videre, uttaler han.

Powered by Labrador CMS