Pål Thore Krosby gir seg som administrerende direktør i Aller Media A/S

Slutter i konsernet etter mer enn 15 år. 

Publisert Sist oppdatert

Pål Thore Krosby blir erstattet av Lars Sander Matjeka, opplyser selskapet i en pressemelding.

Aller Media gjennomførte i fjor en intern undersøkelse som fastslo at danske Se og Hør i årevis kjøpte ulovlige opplysninger om kjendiser og kongelige. 54-åringen varslet den gang oppsigelser av både ledere og ansatte.

Samtidig har Aller Holding A/S i samarbeid med Aller Media besluttet å skille ut sin reisevirksomhet – Aller Leisure – og gjøre det til en selvstendig enhet direkte underlagt holdingselskapet. Formålet er å sikre en klar profil av konsernets reisedrift uavhengig av mediedriften, heter det.

Det er i denne sammenhengen at Krosby velger å slutte. Det var i hans tid som direktør at Aller satset på reisemarkedet ved kjøpet av Nyhavn Rejser i 2013.

– Jeg har jeg i det senere år vurdert min stilling og videre karriere, og det er flere grunner til at det riktige tidspunktet til å forlate Aller Media på er nå, sier Krosby og fortsetter:

– Siden jeg har et annerledes perspektiv på fremtiden enn den delingen av selskapene som ønskes, synes jeg det er et godt tidspunkt å gi stafettpinnen videre, uttaler han.