– Selv om Dagbladet er kommet svært langt i den digitale omstillingen, så har vi ennå ikke satt noen sluttdato for papiravisa, sier Roy Wahlstrøm.
– Selv om Dagbladet er kommet svært langt i den digitale omstillingen, så har vi ennå ikke satt noen sluttdato for papiravisa, sier Roy Wahlstrøm.

MEDIEFOLK:

Roy Wahlstrøm blir avdelingsleder for Dagbladets papirdesk

Den nye papirsjefen har jobbet 23 år i Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Roy Wahlstrøm (52) er fast ansatt i en nyopprettet stilling som avdelingsleder for papirdesken i Dagbladet, skriver mediehuset i en pressemelding.

Wahlstrøm kommer fra stillingen som vaktsjef for helgutgaven, og vil nå få lederansvaret for Dagbladets papirprodukter: hovedavisa, Magasinet og enkeltstående nisjeblader.

– I tillegg til rakettveksten Dagbladet opplever digitalt, så har også papiravisa økt i opplag det siste året – noe som er ganske sensasjonelt i dagens mediebilde. Vi tolker det som et tegn på at mange fortsatt setter pris på et fysisk Dagbladet-produkt mellom hendene, sier Wahlstrøm i pressemeldingen.

Den nye avdelingslederen har jobbet i Dagbladet i snart 23 år, hvor han også har fartstid som sportsjournalist og reporter i Dagbladet Pluss.

– Dagbladet har utgitt papiravis siden 1869, og selv om Dagbladet er kommet svært langt i den digitale omstillingen, så har vi ennå ikke satt noen sluttdato for papiravisa, sier Wahlstrøm.

Dagbladet Pluss-redaktør Bjørn Carlsen, som også er redaktør for papirproduktene, er strålende fornøyd med å få Wahlstrøm inn i en så sentral rolle.

– Roy kjenner alle Dagbladets papirprodukter ut og inn. Papirproduksjonen vår vil bli langt mer robust og strømlinjeformet når han går inn i denne sentrale rollen. Målet er å gi ut papiravis så lenge det er mulig, og da trenger vi god produksjonsstyring, sier Carlsen.

Powered by Labrador CMS