Sivert Rossing ble mandag ansatt som ny konsernsjef i Trønder-Avisa.
Sivert Rossing ble mandag ansatt som ny konsernsjef i Trønder-Avisa.

MEDIEFOLK:

Blir konsernsjef, fortsetter som sjefredaktør

Sivert Rossing rykker opp og blir ny toppsjef i Trønder-Avisa og TA Media.

Publisert Sist oppdatert

Styret i Trønder-Avisa AS ansatte mandag formiddag Sivert Rossing (38) som administrerende direktør i Trønder-Avisa og konsernsjef i TA Media, konserndelen av medieselskapet, skriver konsernet i en pressemelding.

Han tiltrer stillingen umiddelbart.

De ansatte ble orientert om ansettelsen på et allmøte rett i etterkant av styremøtet.

Rossing tar over etter John Arne Moen, som på sensommeren varslet styret om at han ønsket å fratre som toppsjef.

Rossing er i dag sjefredaktør i Trønder-Avisa – en stilling hvor han også etterfulgte Moen. Rossing fortsetter som sjefredaktør.

– Rossing er en dyktig medieleder med blikk for både journalistikk og tall. Han har gjort en god jobb som sjefredaktør, og styret er overbevist om at han vil gjøre en solid innsats også som øverste leder for virksomheten, sier styreleder Kolbjørn Almlid i pressemeldingen.

– I og med at han er intern kandidat er det også naturlig at han tar over ansvaret umiddelbart. Han kjenner selskapet og selskapet kjenner ham, fortsetter styrelederen.

Rossing har studert statsvitenskap ved NTNU og har gjennom store deler av karrieren vært tilknyttet Trønder-Avisa som journalist, nyhetsredaktør og nå sist som sjefredaktør. I tillegg har han jobbet i Kommunal Rapport og Nationen.

– Jeg er takknemlig for tilliten styret i konsernet har vist meg. Min plan er nå å jobbe knallhardt for å videreføre den positive utviklingen Trønder-Avisa og datterselskapene har hatt de siste årene», sier Rossing.

Powered by Labrador CMS