Mediefolk:

– Jeg er helt vilt imponert over alt Svarttrost har fått til siden oppstarten i 2018, sier Stine Therese Strand.
– Jeg er helt vilt imponert over alt Svarttrost har fått til siden oppstarten i 2018, sier Stine Therese Strand.

Svarttrost har ansatt Stine Therese Strand som produksjonssjef

Forlater KK etter ti år.

Publisert Sist oppdatert

– Denne muligheten kunne jeg ikke la gå fra meg. Jeg er helt vilt imponert over alt Svarttrost har fått til siden oppstarten i 2018, og kribler etter å bidra som produksjonssjef fra august, sier Stine Therese Strand (29).

Hun kommer fra stillingen som utgavesjef i KK, der hun har jobbet i ti år.

– Når det kommer til dokumentarsjangeren og historiefortelling er Svarttrost sine produksjoner helt unike. Kvalitet, formidlingsevne og lyddesign imponerer meg hver eneste gang, sier Strand ifølge en pressemelding fra podkastselskapet

Svarttrosts daglige leder, Ellen Wisløff, var tidligere redaktør i KK, og kjenner Strand fra tiden der.

– Vi har gjort et kjempekupp. Stine Therese er et enormt ledertalent, en stor redaksjonell kapasitet og akkurat den personen vi trenger etter å ha opplevd en eventyrlig vekst siden oppstarten. Vi startet som tre gründere og er i ferd med å bli et lite mediehus med ni ansatte.

I april 2021 investerte tidligere Kahoot-topp Martin Kværnstuen 10 millioner kroner i Svarttrost, noe som tilsvarer 20 prosent av selskapets aksjer.

– Stine Therese vil bli en nøkkelperson i den videre utviklingen av Svarttrost som Norges ledende produksjonsselskap for historiefortellende podkast. Vi gleder oss til å få henne på plass, sier Wisløff.

Hittil har Svarttrost produsert innhold for NRK, Aftenposten, VG, Aschehoug, Fabel, Munch og Nasjonalmuseet, men fremover satser de også på å bygge en egen katalog, skriver selskapet i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS