Fra venstre Tom Marius Kittilsen, Line Alsaker og Vilde Batzer.
Fra venstre Tom Marius Kittilsen, Line Alsaker og Vilde Batzer.

MEDIEFOLK:

Line Alsaker forlater NRK

Produksjonsselskapet Fenomen styrker podkastsatsningen med kjent NRK-stemme.

Publisert Sist oppdatert

– Vi skal styrke oss på historiefortelling på podkast og da ønsket vi å toppe laget, sier administrerende direktør og kreativ leder i Fenomen, Tom Marius Kittilsen, i en pressemelding.

Og laget toppet produksjonsselskapet med å hente Line Alsaker fra NRK.

– Line er en av de beste i landet på å utvikle, lage og fortelle podkasthistorier gjennom sin suksess med blant annet Hele historien i NRK. Dette er en stjernesignering for oss, og vi er veldig fornøyd med å få med Line på laget fra januar, sier Kittilsen
.

Alsaker har vært sentral i utviklingen av Hele historien-podkasten, som har vunnet en rekke priser. Hun har også bakgrunn som programleder, produsent og reporter i blant annet programmene Ekko og Sånn er livet.

– Line er en enormt dyktig journalist og historieskaper som vi er utrolig stolte av å få inn i teamet vår. Hun er en stemme du kan høre på i timesvis, og hun skal både lage egne serier og lede utviklingen av historiefortellende podkast i Fenomen. Hun er fantastisk god til å coache og utvikle andre, og skal bygge opp et av Norges fremste lydmiljøer. Hun er både sosialt smart, effektiv, morsom og ydmyk, og vi gleder oss noe innmari til å få henne inn i kontorlokalene våre, sier podkastansvarlig i Fenomen, Vilde Hjort Batzer, i pressemeldingen.

Selv synes NRK-journalisten at det blir rart å forlate Marienlyst.

– Det blir selvfølgelig rart og vemodig å forlate NRK og de flotte kollegene og vennene jeg har der, men jeg gleder meg samtidig til å være med på satsingen til Fenomen med nye, bra folk. 2023 blir dermed fylt av mye nytt og spennende – og det er gøy, Alsaker.


Alsaker starter i Fenomen 2. januar 2023.

Powered by Labrador CMS