Dagbladet Magasinet fyller 25 år

Roger Aarli-Grøndalen
nyhetsstudio
Dagbladet-redaksjonen feiret i dag 25 år med Magasinet.

23. oktober 1999 kom den aller første utgaven av Magasinet ut.

– Jeg er utrolig stolt over all den fantastiske journalistikken som er blitt presentert i Magasinet. Hver eneste helg i 25 år har leserne fått de beste leseopplevelsene her, sier sjefredaktør Frode Hansen i Dagbladet i en pressemelding.

Rundt 1300 utgaver er det blitt så langt, og fortsatt leser rundt 190.000 nordmenn i gjennomsnitt Magasinet hver lørdag.

F.v. Bjørn Carlsen, Roy Wahlstrøm og Frode Hansen med den spesialdesignede bløtkaken.

– For mange er lørdagens utgave av Dagbladet synonymt med Magasinet, et ansvar vi fortsatt tar på største alvor og hver dag jobber for å innfri. Magasinet skal være et sted der modige, spennende og viktige historier skal få god plass, sier printsjef Roy Wahlstrøm i Dagbladet.

Den store dagen blir markert med en spesialdesignet bløtkake prydet med 25 Magasinet-forsider – én fra hvert eneste utgivelsesår.

– Magasinet har vært et skattkammer av store fortellinger. Fortsatt lager vi et featuremagasin som konkurrerer om de største avisprisene i Europa. Det har vi tenkt å fortsette med lenge, sier Bjørn Carlsen, redaktør for Dagbladet Pluss, papir og Magasinet.

25 Magasinet-forsider – én fra hvert eneste utgivelsesår
Powered by Labrador CMS