Iver K. Gamme er redaktør for nysatsingen min Minenergi.no.

Minenergi.no

Tun Media inn i ny nisje: Energisparing

Lanserer nettside for smart sparing.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nylanseringen Minenergi.no har som formål å gi leserne inspirasjon og råd om kostnadseffektive energiløsninger som både er smarte og klimavennlige, skriver Tun Media i en pressemelding.

– De høye strømprisene har gjort behovet for uavhengig rådgiving relevant for absolutt alle som ønsker å senke strømutgiftene, sier Iver K. Gamme i pressemeldingen. Han er prosjektleder og ansvarlig redaktør for nyetableringen i Tun Media.

– Mange opplever at de må gjennomføre tiltak for å beholde en viss grad av komfort, både fysisk og økonomisk. Ofte innebærer det å investere i ny teknologi som hjelper deg med å få ned strømforbruket.

Minenergi.no vil ifølge pressemeldingen skrive fagartikler som gir innsikt i produkter og teknologier for smart energistyring.

– Ved å opplyse om funksjonalitet, pris og kvalitet på produktene, samt hva det innebærer av fordeler og ulemper, kan vi hjelpe leserne til å spare både tid og kostnader. Minenergi.no skal være en veileder som bidrar til å gjøre valget tryggere, sier Gamme.

Første medlem av redaksjonen er Stig Øyvann. Han er utdannet it-ingeniør og bedriftsøkonom, og har siden 2004 jobbet som teknologijournalist i en rekke publikasjoner, blant annet i Computerworld, og Zdnet.com.

Fra 1. februar starter også Inga Holst. Hun kommer fra stillingen som rådgiver i Norsk Bioenergiforening og redaktør for biogassbransjen.no. Hun har også jobbet åtte år som journalist i Din Side

Powered by Labrador CMS