Verver abonnenter med huskonsert

Steinkjer-Avisa har funnet tonen. Hver måned holder de konsert i stua til en av sine abonnenter.

Denne artikkelen er over ni år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Lokalavisa i Steinkjer var en av fjorårets opplagsvinnere, med en vekst på 172 eksemplarer til 4885. Nå håper 30-årsjubilanten å runde nok en milepæl, ved å passere 5000 i 2014.

– Vi verken har eller kan oppgi nøyaktige tall nå, men det synes i hvert fall klart at vi ligger an til en økning også i år, bekrefter Steinkjer–Avisas redaktør Odd Birger Grønli.

I anledning jubileet har avisa lansert en litt uvanlig vervekampanje. Kanskje er hovedpremien, en ukestur til London eller Hellas, til gamle eller nye abonnenter ikke så unik. Og kanskje er heller ikke gratis husvask et særsyn som vervepremie. Men hvor mange aviser byr sånn på seg selv at redaksjonen holder en månedlig huskonsert, hjemme i stua hos en av sine abonnenter?

– Vi hadde lyst å markere at avisa feiret 30 år med noe utenom det vanlige, og fant ut at dette var noe som kunne passe oss og som våre abonnenter kunne sette pris på, forklarer journalist Jan Erik Moe tiltaket med.

[quote:1-left]

Tidlig på 1970–tallet var Moe en kort periode med i ikke helt ukjente Prudence, og har siden gitt ut fire album med bluesduoen Jolly Jumper & Big Moe. Men på de månedlige huskonsertene for avisa kjører han solo, med egne låter, mens redaktør Grønli supplerer med egne cabaret-tekster.

– Mange av tekstene hans handler om Steinkjer og gjerne også 60-tallet. Det går hjem blant abonnentene våre, som ofte inviterer venner og kjente slik at det blir stinn stue på våre konserter, bedyrer Moe.

 

Les også: Best på banen

 

 

 

Powered by Labrador CMS